OVER ONS


Wim en Bart, twee schoonbroers, stampten bijna 15 jaar geleden Eco Technics uit de grond. Uit enthousiasme, uit overtuiging en uit geloof in een groene toekomst. Het bedrijf kwam er nadat Wim en Bart, lang voor de hype, zonnepanelen legden op het dak van Wim. Allebei geloofden ze sterk in hernieuwbare energie.

 

Combineer de expertise van zelfstandig elektricien Bart en de groene gedrevenheid van Wim en je krijgt vonken! Zonnepanelen dus, want het idee van een windmolen in de tuin werd niet toegelaten. Stel je voor! Geschrokken van de hoge prijzen, besloten Wim en Bart zonnepanelen in Duitsland te bestellen en ze zelf te plaatsen. Want wat je zelf doet, ... 

 

Drie keer raden wat daarna gebeurde... De actie van Wim en Bart prikkelde hun omgeving. Al snel was er geen houden meer aan en wilden meer en meer geïnteresseerden proeven van deze nieuwe soort energie. 

  


Met hun eigen team van top monteurs, hoogstaande en duurzame materialen én de snelle en stipte plaatsing werd Eco Technics al gauw een klinkende naam in de wereld van de zonnepanelen. Wim en Bart blijven ook vandaag bewust kiezen voor de beste kwaliteit, wat resulteert in een ruime keuze aan topmerken. 

 

Eco Technics gelooft dat er voor elke dakconstructie een passend antwoord bestaat! Wim en Bart bieden een investering met perspectief. Hier zal altijd gestreefd worden naar kwaliteit, service, een optimale prijs/kwaliteit verhouding en een maximale klanttevredenheid. 

 

Ondertussen bestaat het bedrijf bijna 15 jaar, en blijft het team evolueren, vernieuwen en de laatste ontwikkelingen opvolgen.

 

En de toekomst? Die zien zij heel groen in!

 Onze Historiek


Het Team

Bart Eco Technics
Bart
Wim Eco Technics
Wim
Kathleen Eco Technics
Kathleen
Caroline
Caroline

Tom
Tom
Bob Eco Technics
Bob
Jan Eco Technics
Jan
An - Eco Technics
An

Matthias
Matthias
Stephanie
Stephanie
Stef
Stef
Gitte
Gitte

Salem Eco Technics
Salem
Steven Eco Technics
Steven
Nico Eco Technics
Nico
Hans Eco Technics
Hans

Wesley - Eco Technics
Wesley
Wouter
Wouter
Kim
Kim
Frits
Frits

Jonas
Jonas
Dave
Dave
Ken
Ken
Randy
Randy

Jonathan
Jonathan
Stan
Stan
Pieter
Pieter
Seppe
Seppe