Duurzaamheid

Eco Technics wordt gedreven door de volledige omschakeling naar groene energie. Wij willen graag bijdragen tot de inperking van de uitstoot van broeikasgassen en zo mee werken aan een duurzame wereld, met toekomstperspectief voor de volgende generaties. 

 


Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is bij Eco Technics geen hol begrip en staat centraal in al onze beslissingen. Wij streven naar een 100 % klanttevredenheid en zullen hiervoor kosten noch moeite sparen. Wij willen dan ook een betrouwbare partner zijn en dit niet enkel tijdens het bouwproces, maar ook erna. Een goede dienst na verkoop geniet dan ook onze volledige aandacht. 

 


Kwaliteit

Investeren in zonne-energie is investeren op lange termijn. Dit kan alleen maar door gebruik te maken van de meest kwalitatieve producten, en dit voor elke schakel in de installatie. Wij weigeren daarom compromissen te nemen op kwaliteit en zijn steeds op zoek naar de meest gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Alleen zo ben je zeker van een zorgeloze investering. Eco Technics behaalde als één van de eerste installateurs het RESCERT certificaat, een erkenning voor onze kwalitatieve aanpak. 

 


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In het nemen van besluiten zal Eco Technics altijd trachten maximaal rekening te houden met de impact van haar beslissingen op het milieu, omgeving en werknemers. Zo bouwden wij zelf een energie neutraal kantoor, hanteren een horizontale bedrijfsstructuur met maximaal respect voor elke werknemer en werken we met eigen mensen uit de streek.